HTML

Freedomrocks, piramisjáték és a kiskacsák...

Mi az a Freedomrocks? Valóban milliárdpokat kereshetsz a Forexen?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Freedom Accelerator - adósságkezelési stratégia

2010.03.17. 21:58 Varga Emil

Freedom Accelerator - adósságkezelési stratégia


Az egyre növekvő fogyasztói eladósodás és a gyenge hitelképesség nemzetközi járvánnyá válik. A gazdasági és pénzügyi elemzők egyetértenek abban, hogy a jóléti rétegek és középosztálybeliek közti rés egyre szélesedik. Egyre többen kerülnek hátrányos helyzetbe, egyre kevesebben fogják megvalósítani a pénzügyi szabadság álmát. A legjobb kezdő lépés az adósságmentesség elérése, illetve fenntartása.

FreedomRocks olyan pénzügyi eszközeinek segítségével, mint a „Freedom Accelerator", optimalizálhatja havi kiadásait, kiszámíthatja az adósságmentesség elérésének dátumát, továbbá az Ön pénzügyi helyzetétől függően akár több százezer dollárnyi összeget is megtakaríthat jelzáloghitel-törlesztésén - anélkül, hogy növekedne a jelenleg fizetett havi törlesztőrészlet.

A Freedom Accelerator egy adósságkezelő eszköz, amelyet az Ön pénzügyei stabilizálásának elősegítésére terveztek. A Freedom Accelerator megmutatja Önnek, hogyan csökkentheti az adósság visszafizetéséhez szükséges időt, és megmutatja a megtakarított kamat összegét. Ezt az eszközt arra tervezték, hogy számokkal dolgozzon: nem USA dollár specifikus, bármely pénznemmel működik. A Freedom Accelerator segít megválaszolni a következő kérdéseket:

  • Hol tartok most?
  •  Ha folytatom a részletfizetés, mikor leszek adósságmentes?
  • Hogy juthatok el odáig gyorsabban, anélkül, hogy havonta többet fizetnék?
  • Ha egy adott időpontig szeretnék adósságmentes lenni, mennyibe fog ez kerülni havonta?

 

 

 

forrás_ http://www.freedomrocks.com/accelerator.cfm 

komment

Címkék: stratégia freedom accelerator freedomrocks adósságkezelési

süti beállítások módosítása